O nama

slika header stripe | Stomatološka ordinacija

Mi stvaramo osmijehe!

Naš tim zna kako da na najbolji, najbrži i najbezbolniji način učini da vaš osmijeh blista.

Najbolje ogledalo našeg rada su ljudi koji se u vašem društvu osjećaju prijatno, a vi nadmoćno zbog besprekornog osmijeha. Više stotina naših zadovoljnih pacijenata iz cijele Evrope svjedoče o tome.

Sa našim pacijentima smo, prije svega, prijatelji, sa obostranim osjećajem povjerenja. Možete nam se obratiti u svako doba dana, posebno u slučaju hitnosti, kako bismo vam pomogli u najkraćem mogućem roku. Diskrecija i privatnost su zagarantovani za sve naše pacijente koji to žele, a svi podaci koje od vas dobijemo prilikom evidencije su strogo čuvana poslovna tajna.

Žene, muškarci i djeca svih uzrasta vjeruju našim stručnjacima, jer kroz odgovarajući proces komunikacije zajedno dolazimo do najboljeg mogućeg rješenja.

Prijateljski odnos

prema svim našim pacijentima

Fokus

na najbolje moguće rješenje

Stručnost

u našem poslu, za vaše zadovoljstvo

Dostupnost

u svako doba dana


Posvećenost poslu

Naš stručni tim je svjestan da je obrazovanje cjeloživotni proces. Zato svako od njih svoja znanja i uskustva proširuje na najvećim stručnim skupovima, seminarima i predavanjima širom Evrope.

Oko sebe smo okupili najbolji tim stručnih saradnika iz različitih oblasti stomatologije, jer mislimo da je to najbolji put za naš poslovni uspjeh i vaše zadovoljstvo. Taj tim je u stalnom porastu onim tempom kojim rastu zahtjevi naših pacijenata. U toku liječenja tražimo potpuno uključivanje pacijenta u cio postupak, jer bez vaše saradnje naš uspjeh neće biti potpun.

Za sve naše pacijente koji dolaze izvan teritorije grada Banja Luka, odnosno Bosne i Hercegovine, možemo organizovati prevoz do naše ustanove. Takođe, prema potrebama pacijenata, možemo obezbijediti ili rezervisati smještaj za sve vrijeme koje je potrebno za boravak pacijenta i njegovog pratioca (ako je on neophodan). Smještaj možemo osigurati u hotelima ili objektima privatnog smještaja.


Ne nudimo vam usluge, već vrijednost!

Jedino mjerilo kvaliteta naših usluga je vaše zadovoljstvo. I stalno radimo na tome.

Mi u Elite Dent-u prepoznajemo pojave koje proističu od slabe informisanosti o zdravlju zuba, kao i od neutemeljenog straha od stomatologa koji nosimo još od najranijeg djetinjstva. Želimo da one što prije postanu stvar prošlosti. Vas, naše pacijente, bilo da ste u najmlađoj životnoj dobi ili ste već zreli ljudi, navikavamo na osmijeh, optimističan pristup rješavanju vaših problema i na tehnologije koje razbijaju sve strahove koje su do sada imali. Mi nismo zadovoljni svojim poslom ako svi pacijenti od nas ne odu zadovoljni onim što su od nas dobili - bilo da su to savjeti, sitne intervencije na zubima ili veoma komplikovani hirurški zahvati.

Kroz dugi niz godina naučili smo metode koje doprinose da se naši pacijenti kod nas osjećaju prijatno, opušteno i zadovoljno. Vrhunska tehnička opremljenost, znanje i iskustvo naših stručnjaka obezbjeđuju vam bezbolne, kratkotrajne i efikasne tretmane svih vrsta oboljenja zuba i desni. Prije svih zahvata, radimo detaljnu analizu i preglede, kako bismo bili što sigurniji u pravi izbor odgovarajućeg tretmana. Zato je naš rad prepoznatljiv širom Evrope i svijeta.

Upoznajte naš tim

Stručno osoblje

Slika Dr Boris Ćulum
Dr Boris Ćulum
doktor stomatologije i specijalizant protetike
Slika Dr Žanet Beneš Ćulum
Dr Žanet Beneš Ćulum
doktor stomatologije - doktorand
Slika Prof dr Miroslav P. Ilić
dr Ognjen Antešević
Doktor stomatologije - specijalista ortopedije vilica
Slika Jelena Lakić
Dr Vedrana Marsenić
Doktor stomatologije

Asistenti

Slika Nemanja Marsenić
Nemanja Marsenić
zubni tehničar - VN dental
Slika Nevena Nišić
Nevena Nišić
medicinski tehničar
Slika Jelena Lakić
Jelena Lakić
medicinski tehničar

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam pošaljite poruku.